Stageplaats of traineeship

Blijf ontwikkelen bij Meditel

Ben je op zoek naar een leuke stageplaats of traineeship? Dan ben je bij Meditel aan het juiste adres! Meditel staat altijd open voor enthousiaste studenten en/of starters op de arbeidsmarkt.

Bekijk onze openstaande vacatures. Zit jouw droomstage of traineeship er niet bij? Stuur dan eens een berichtje naar onze HR afdeling en wie weet wat we voor jou kunnen betekenen.

Op dit moment hebben we vanwege het coronavirus geen mogelijkheid tot het lopen van een stage.

 

Stage lopen bij Meditel

  • HBO denkniveau

    Je hebt HBO- werk- en denkniveau. Communicatief ben je sterk en hebt een goede beheersing van de Nederlandse taal. Daarnaast ben je iemand die gedreven, leergierig, ambitieus is, met een echte winnaarsmentaliteit.

  • Stagevergoeding

    Uiteraard komen wij je een beetje financieel tegemoet wanneer je stageloopt bij Meditel. Als stagiair ontvang je een vaste stagevergoeding van € 350,00 per maand.

  • Doorstromen naar eerste baan

    Heb je de stage goed afgerond en zijn we allemaal tevreden over de samenwerking. Dan gaan we graag het gesprek aan of je kunt doorstromen van stageplek naar je eerste baan.

Gratis bedrijfsfitness in The Mark

Train like an Olympian

In het health- en ontspanningscentrum van olympisch atleet Patrick van Luijk. Niet zomaar een zaaltje voor bedrijfsfitness, maar een sportlounge van 900 vierkante meter.

Train met de beste fitness- en krachtapparatuur. Zelfstandig of met personal trainer. Of kies voor een van de groepstrainingen: boksen, kickboksen, hardlopen en trainingen gericht op mobiliteit, blessurepreventie en het vergroten van core-stability. De begeleiding is top: door Van Luijk of andere olympische en paralympische sporters. Profiteer van de kennis van topsporters op het gebied van trainingsmethoden, de aanpak van stress en het voorkomen van burn-out.

Een gezonde balans tussen werk en privé? Health en ontspanning gaan prima samen in The Mark. Wie sport in de gym, voelt zich niet alleen prettiger, maar heeft ook meer plezier in zijn werk. Work hard, stay healthy.

Maandelijkse borrel

Work hard, play hard

Na een dag hard werken komen we graag even samen om de week, dag of maand te bespreken. Dit doen we uiteraard onder het genot van een hapje en een drankje. Waar hard gewerkt wordt, is er ook wat tijd voor ontspannen en gezellig samenkomen met collega's om ook eens over iets anders dan het werk te praten. Regelmatig sluiten de werknemers van andere bedrijven op de etage ook aan. Een grote gezellig bende.