Breng de gezondheid van
uw medewerkers in kaart

altijd eerlijk en persoonlijk advies

De gezondheid van uw medewerkers is enorm belangrijk. Het draagt bij aan een gezond werkklimaat en een veilige werkomgeving voor u en uw medewerkers. Soms kan een medische kwaal makkelijk voorkomen worden door kleine maatregelen te treffen. Meditel kijkt graag met u mee hoe u uw medewerkers gezond kunt houden.

 

Meditel speelt in op de actualiteit:

Meditel houdt de ontwikkelingen die te maken hebben met arbeidsrisico's en preventie goed in de gaten.
Een voorbeeld hiervan is het toepassen van vragenlijsten met betrekking tot ongewenst gedrag en de overgang in ons PMO. 
We zullen u blijven verrassen met meer nieuwe, innovatieve en toepasbare ontwikkelingen. En dit gaat verder dan alleen de vragenlijsten!

We houden u op de hoogte!

Team Meditel

Wilt u weten wat Meditel voor u kan betekenen?

Staat uw pakket er niet bij of heeft u een vraag? Neem dan contact op met één van onze medewerkers

Een PMO bij Meditel staat voor

 • Kwaliteit

  Bij onze onderzoeken is altijd een arts betrokken. 

 • Bereikbaarheid

  Met meer dan 10 vestigingen altijd een vestiging bij u in de buurt

 • Snelheid

  Uw medewerker kan vaak binnen enkele dagen bij ons terecht.

 • Privacy

  Individuele rapporten worden nooit zonder uw toestemming met de werkgever gedeeld.

 • Integrale oplossingen

  Meditel kan samen met partners ook overige vitaliteits- en duurzame inzetbaarheidsprogramma’s samenstellen.

 • Managementinformatie

  Er kan een geanonimiseerde groepsrapportage worden opgesteld inclusief aanbevelingen voor uw organisatie.

PMO pakketten

 • PMO Gezond

  Het pakket PMO Gezond brengt de basisgezondheid van uw medewerkers in kaart. Naast een medisch onderzoek ontvangt de medewerker na afloop een rapport met de resultaten en adviezen om de gezondheid te verbeteren.

 • PMO Vitaal

  Het pakket PMO Vitaal richt zich vooral op de vitaliteit van uw medewerkers. Het is belangrijk dat uw medewerkers met een goed gevoel de werkvloer betreden en er een fijn werkklimaat heerst. In een persoonlijk rapport worden aanbevelingen gedaan, geënt op gedragsverandering.

 • PMO Executive

  Het PMO Executive pakket geeft uitgebreid inzicht in de gezondheid van uw medewerkers. Het medische onderzoek is ruim omvattend. Samen met een arts bespreekt de medewerker de uitkomst van de uitgevoerde onderzoeken en ontvangt uw medewerker een rapport met de uitslagen.

 • PMO Kantoor

  Het pakket PMO Kantoor richt zich voornamelijk op medewerkers die op kantoor werkzaam zijn. Er zijn diverse extra's opgenomen in het onderzoek zoals een beeldschermonderzoek voor de ogen.

 • PMO Fysieke beroepen

  Het pakket PMO Fysieke beroepen is geschikt voor medewerkers met fysieke beroepen en zich voornamelijk op de werkvloer bevinden. Extra nadruk ligt bij dit PMO op de fysieke gesteldheid van de medewerker.

 • PMO Productie

  Het preventief medisch onderzoek Productie is bestemd voor medewerkers die een beroep uitoefenen waarin onder meer repeterende bewegingen, een lawaaiige omgeving, blootstelling aan (piek)geluiden of werkzaamheden in een omgeving met veel (fijn)stof veelvoorkomende risico’s zijn.

 • Health Check 40-

  Een beknopt onderzoek met metingen en gerichte aanbevelingen. Een Health Check kan als alternatief worden ingezet voor de meer uitgebreide PMO’s. Door middel van een aantal relatief eenvoudige metingen krijgt de medewerker inzicht in de gezondheidsstatus ten aanzien van enkele gezondheidsterreinen. 

 • Health Check 40+

  Een Health Check kan als alternatief worden ingezet voor de meer uitgebreide PMO’s. Door middel van een aantal relatief eenvoudige metingen krijgt de medewerker inzicht in de gezondheidsstatus ten aanzien van enkele gezondheidsterreinen, zoals mogelijke long- en hartaandoeningen.

 • PAGO

  Een PAGO is een periodiek algemeen geneeskundig onderzoek op basis van een uitgevoerd RI&E en richt zich op alleen arbeidsrisico’s. Volgens artikel 18 van de arbowet is iedere werkgever verplicht een RI&E uitte voeren en een PAGO aan te bieden, Deelname is vrijwillig.
   

Onze vaccinaties, keuringen en onderzoeken worden altijd uitgevoerd door gekwalificeerde artsen

Altijd eerlijk en persoonlijk advies

Meditel werkt uitsluitend met BIG geregistreerde artsen. Hierdoor kunt u er van verzekerd zijn dat u kundig advies krijgt. En omdat geen mens hetzelfde is neemt onze arts altijd een moment om uw situatie persoonlijk te bekijken zodat u een advies op maat ontvangt.

Veelgestelde vragen
over preventief medisch onderzoek

Heeft u nog vragen?