KNAF autosport keuring

U wilt een KNAF licentie voor de autosport aanvragen! Hiervoor is een medische keuring vereist. Bij Meditel bent u aan het juiste adres. Met ons team van artsen en medisch assistenten helpen wij u graag verder. Op deze pagina leest u alles over de 'medische keuring KNAF autosport' bij Meditel.

Ieder jaar dient u zich te laten keuren als rijder of navigator binnen de autosport. KNAF maakt een onderscheid tussen een nationale- en internationale autosport keuring. Heeft u een internationale autosport keuring nodig, dan moet van KNAF om het jaar een ECG (hartfilmpje) gemaakt worden. Onder de 45 jaar voeren wij dit ECG uit in rust. Bent u 45 jaar of ouder, dan voeren wij een ECG met inspanningstest uit conform de richtlijnen van KNAF. 

Heeft u een nationale autosport keuring nodig dan is deze ieder jaar hetzelfde, er is maar 1 optie bij het boeken van een nationale keuring. Bij de internationale autosport keuring zijn er meerdere opties, afhankelijk van uw leeftijd en of u het afgelopen jaar nog een ECG/inspanningstest heeft gehad, dit moet namelijk om het jaar. U dient zelf de juiste optie te selecteren, afhankelijk van uw persoonlijke situatie. Bij twijfel over welke keuring op u van toepassing is, adviseren wij u navraag te doen bij de KNAF: https://www.knaf.nl/licentie/medische-keuringen.

Na de keuring ontvangt u van Meditel een keuringsrapportage via de email. Dit komt overeen met Deel B van het keuringsformulier van KNAF. Als u inlogt op uw 'mijn KNAF' kunt u daar deel A van het medisch keuringsformulier invullen. Als u op afronden klikt wordt er een PDF gemaakt van twee pagina's. De eerste pagina, deel A, moet u ingevuld uploaden bij KNAF samen met het keuringsrapport dat u van Meditel ontvangt. U heeft zelf de bewaarplicht van uw keuringsformulier.

Maak een afspraak

Een afspraak kunt u zelf inplannen bij één van onze vestigingen in het land op een datum en tijdstip van uw keuze. Mocht u eerst nog meer willen weten, dan kunt u contact met ons opnemen.