Over Meditel

Verbeteren en stimuleren van gezondheid

Meditel is een medisch bedrijf dat zich richt op het verbeteren en stimuleren van de gezondheid.

Wij zijn specialist op het gebied van:

  • Vaccinaties (reis en beroeps)
  • Medische keuringen
  • Preventief medische onderzoeken


Meditel is werkzaam op de particulieren markt met onder andere reisvaccinaties en health checks. Ook richten wij ons op de zakelijke markt met wettelijke keuringen, beroepsvaccinaties en preventief medisch onderzoeken. Jaarlijks voeren de medische professionals van Meditel vele medische keuringen en vaccinaties uit in heel Nederland. Meditel bestaat al ruim 30 jaar dit maakt ons een ervaren en kundige speler op de markt.

Vanuit het hoofdkantoor in Rotterdam ondersteunen wij 11 vestigingen verspreid door heel Nederland. Zo kunnen wij een landelijke dekking garanderen en is er altijd een vestiging bij u in de buurt. Voor de zakelijke markt wordt er ook regelmatig gekozen om op locatie zelf te keuren als extra service naar onze klanten.

Uniek bij Meditel is ons online planningssysteem. Met het softwaresysteem MedFit werken we op een eenvoudige en veilige manier met elkaar samen. Zo kunt u zelf een afspraak inplannen voor een vaccinatie of keuring. U beschikt over uw eigen portaal. Zo wordt communicatie over u u/uw medewerkers/cliënten voor u beschikbaar gesteld via een downloadfunctie in het softwaresysteem en bieden wij u regie bij het maken van afspraken. Dit betekent dat u via MedFit o.a. afspraken kunt maken, vragenlijsten kunt invullen en rapportages kunt ophalen.

Meditel werkt uitsluitend met BIG geregistreerde artsen en ervaren assistenten om zo de kwaliteit van de dienstverlening te waarborgen. Meerdere artsen hebben daarnaast nog een specialisatie in reizigersinformatie of als bedrijfs-, stralings-, duikers- of NOGEPA arts.

Onze vaccinaties, keuringen en onderzoeken worden altijd uitgevoerd door gekwalificeerde artsen

Altijd eerlijk en persoonlijk advies

Meditel werkt uitsluitend met BIG geregistreerde artsen. Hierdoor kunt u er van verzekerd zijn dat u kundig advies krijgt. En omdat geen mens hetzelfde is neemt onze arts altijd een moment om uw situatie persoonlijk te bekijken zodat u een advies op maat ontvangt.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Vraag vrijblijvend een offerte aan of stel eerst even wat vragen. Binnen 24 uur een voorstel.