Medische keuringen

Bij ons op de vestiging, of bij u op locatie

Voor een groot aantal beroepen dient u medisch gekeurd te zijn om uw functie uit te mogen voeren. Als medewerker wilt u gezond aan de slag op de werkvloer en als werkgever vindt u het belangrijk dat al uw medewerkers het werk wat zij verrichten fysiek ook aan kunnen. Wij begrijpen dat u uw medewerkers niet snel kunt missen op de werkvloer. Daarom denken wij graag met u mee hoe we de keuringen zo efficiënt mogelijk uit kunnen voeren. Zo beschikt Meditel over een uniek planningssysteem waar u als werkgever zelf uw medewerkers in kunt plannen, maar u kunt dit natuurlijk ook aan ons uitbesteden.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Weet u al wat u wilt? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan. Liever advies op maat om te kijken wat bij u past? Neem dan contact met ons op.

24/7 afspraken beheren en overzicht
van de keuringen in ons digitale platform

Meditel beschikt over een uniek planningssysteem waar u als werkgever zelf de afspraken voor uw medewerkers in kunt beheren. Plan zelf uw medewerkers in voor een keuring of bekijk wanneer u uw medewerkers een afspraak hebben staan. Wilt u eerst zien hoe dit werkt? Vraag dan een gratis demo-account aan.

Opgeroepen door uw werkgever

Bent u een medewerker en heeft uw werkgever opdracht gegeven om een afspraak in te plannen? Doe dit dan via de persoonlijke link die u van uw werkgever heeft ontvangen. Iedere werkgever ontvangt een uniek account waar alle zaken voor zijn medewerkers in geregeld worden. Indien uw werkgever hier nog niet over beschikt, kan deze worden aangevraagd via werkgevers@meditel.nl.

Onze vaccinaties, keuringen en onderzoeken worden altijd uitgevoerd door gekwalificeerde artsen

Altijd eerlijk en persoonlijk advies

Meditel werkt uitsluitend met BIG geregistreerde artsen. Hierdoor kunt u er van verzekerd zijn dat u kundig advies krijgt. En omdat geen mens hetzelfde is neemt onze arts altijd een moment om uw situatie persoonlijk te bekijken zodat u een advies op maat ontvangt.

Veelgestelde vragen

Heeft u nog vragen?