Rotterdam

Meditel vestiging

Rotterdam - Meditel vestiging

Meditel bevindt zich op de 5e etage van het HNK gebouw. Tussen Hypotheekvisie en Wijnhandel Peeters.

Toegang tot het gebouw
Het pand is afgesloten voor onbevoegden met een code. In de hal ziet u aan uw linkerhand een digitale bel. Hier voert u de code 3570# in. De deur wordt direct en geluidloos geopend. U kunt nu doorlopen naar de lift of trappenhuis voor de 5e etage. Stap de lift rechts uit en hier treft u wederom een slot op de deur. Voer hier dezelfde code in. Nu staat u voor de deur van Meditel en kunt u plaatsnemen in de wachtkamer.

Komt u met de auto? Ondanks dat er openbare (betaalde) parkeerplekken aan de voor- en achterzijde van het gebouw zijn kan het erg druk zijn met parkeren. Als alternatief kunt u uw auto parkeren in de parkeergarage Erasmusbrug. Deze bevindt zich op ongeveer 5 minuten lopen. Wij verzoeken u vriendelijk om wat extra parkeertijd op te nemen in uw reistijd.

Ook met het openbaar vervoer is Meditel goed bereikbaar. Er stoppen diverse bussen en trams voor de deur.

Rotterdam

Meditel vestiging

Neem vrijblijvend contact op

Vasteland 46-54
3011 BN Rotterdam

Medische keuringen gespecialiseerd en op maat

Keuringen op locatie ook mogelijk

PMO pakketten

 • PMO Gezond

  Het pakket PMO Gezond brengt de basisgezondheid van uw medewerkers in kaart. Naast een medisch onderzoek ontvangt de medewerker na afloop een rapport met de resultaten en adviezen om de gezondheid te verbeteren.

 • PMO Vitaal

  Het pakket PMO Vitaal richt zich vooral op de vitaliteit van uw medewerkers. Het is belangrijk dat uw medewerkers met een goed gevoel de werkvloer betreden en er een fijn werkklimaat heerst. In een persoonlijk rapport worden aanbevelingen gedaan, geënt op gedragsverandering.

 • PMO Executive

  Het PMO Executive pakket geeft uitgebreid inzicht in de gezondheid van uw medewerkers. Het medische onderzoek is ruim omvattend. Samen met een arts bespreekt de medewerker de uitkomst van de uitgevoerde onderzoeken en ontvangt uw medewerker een rapport met de uitslagen.

 • PMO Psycho sociale arbeidsbeleving (PSA)

  Bij dit PMO worden, naast het in kaart brengen van de algehele gezondheidstoestand, factoren meegewogen die stress kunnen veroorzaken op werk. Denk bijvoorbeeld aan overbelasting of pestgedrag. Uit een gerichte  vragenmodule worden signalen geconstateerd en tijdens het PMO wordt iets verder verdiept in de gegeven antwoorden.

 • PMO Kantoor

  Het pakket PMO Kantoor richt zich voornamelijk op medewerkers die op kantoor werkzaam zijn. Er zijn diverse extra's opgenomen in het onderzoek zoals een beeldschermonderzoek voor de ogen.

 • PMO Fysieke beroepen

  Het pakket PMO Fysieke beroepen is geschikt voor medewerkers met fysieke beroepen en zich voornamelijk op de werkvloer bevinden. Extra nadruk ligt bij dit PMO op de fysieke gesteldheid van de medewerker.

 • Health Check 40-

  Een beknopt onderzoek met metingen en gerichte aanbevelingen. Een Health Check kan als alternatief worden ingezet voor de meer uitgebreide PMO’s. Door middel van een aantal relatief eenvoudige metingen krijgt de medewerker inzicht in de gezondheidsstatus ten aanzien van enkele gezondheidsterreinen. 

 • Health Check 40+

  Een Health Check kan als alternatief worden ingezet voor de meer uitgebreide PMO’s. Door middel van een aantal relatief eenvoudige metingen krijgt de medewerker inzicht in de gezondheidsstatus ten aanzien van enkele gezondheidsterreinen, zoals mogelijke long- en hartaandoeningen.