Amsterdam

Meditel vestiging

Amsterdam - Meditel vestiging

Meditel bevindt zich in het bedrijvenpand The Yard aan de Karpseldreef 8 in Amsterdam-Zuidoost.

Met het openbaarvervoer is het pand goed bereikbaar. Op minder dan 15 minuten lopen bevindt zich metro- en treinstation Bijlmer Arena en op slechts 5 minuten lopen vindt u metrostation Bullewijk.

Komt u met de auto? Volg uw navigatie tot direct aan het pand. U kunt (beperkt) parkeren op het terrein achter de slagboom bij nr. 8. U dient aan te bellen bij de receptie.


De keuringskamers bevinden zich op de eerste verdieping aan de rechterkant.

Werkzaamheden maandag 19 februari tot en met vrijdag 23 februari 2024

Er worden drie nieuwe laadpalen bijgeplaatst in de parkeergarage. Bestaande oude laadpalen (binnen en buiten) worden indien nodig vervangen of krijgen een update.

Verwachte overlast

  • Gedurende de werkzaamheden kan geen van de laadpalen gebruikt worden. Dit geldt voor zowel de laadpalen binnen als buiten. De stroomtoevoer wordt afgesloten, dus het is niet mogelijk om selectief palen wel te laten werken.
  • De parkeerplekken waar laadpalen geplaatst worden, worden afgezet en zijn niet beschikbaar. Dit geldt ook voor de parkeerplekken in de garage waar al laadpalen staan. Op de parkeerplekken met laadpalen buiten kan wel geparkeerd worden zonder gebruik te maken van de laadpalen. Het verzoek om de auto iets naar achteren te parkeren. In en op de parkeergarage zijn voldoende plekken beschikbaar om te parkeren. De parkeerplekken zonder bordje kunnen ook gebruikt worden om te parkeren.
  • Er wordt geen geluidsoverlast verwacht.

Amsterdam

Meditel vestiging

Neem vrijblijvend contact op

Karspeldreef 8
1101CJ Amsterdam