Overige

Bij diverse functies is het nodig een (periodiek) medische keuring te ondergaan. Een medische keuring heeft als doel om te achterhalen hoe het fysiek met de keurling gesteld is. Dit kan, naast over uit te voeren werkzaamheden, ook te maken hebben met het afsluiten van bijvoorbeeld een nieuwe levens- of arbeidsongeschiktheidsverzekering.

Bent u een particulier of een bedrijf en heeft u een medische keuring voor u en/of uw medewerkers nodig? Meditel brengt uw organisatie graag in kaart om u te ontzorgen.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Weet u al wat u wilt? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan. Liever advies op maat om te kijken wat bij u past? Neem dan contact met ons op.

Overige medische keuringen

Alle onderstaande keuringen zijn los uit te voeren of te combineren met een andere keuring. Het voordeel van het combineren van meerdere keuringen is dat de keurling maar één keer een moment vrij hoeft te maken voor de medische keuring.

24/7 afspraken beheren en overzicht
van de keuringen in ons digitale platform

Meditel beschikt over een uniek planningssysteem waar u als werkgever zelf de afspraken voor uw medewerkers in kunt beheren. Plan zelf uw medewerkers in voor een keuring of bekijk wanneer u uw medewerkers een afspraak hebben staan. Wilt u eerst zien hoe dit werkt? Vraag dan een gratis demo-account aan.

Veelgestelde vragen

Heeft u nog vragen?

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Vraag vrijblijvend een offerte aan of stel eerst even wat vragen. Binnen 24 uur een voorstel.