Meditel transparant over kosten reisvaccinaties

Op 9 juli 2019 berichtte RTL Nieuws dat de kosten voor reisvaccinaties landelijk sterk uiteenlopen. Zo ben je bij de GGD Amsterdam een stuk duurder uit voor je vaccinaties dan bij de GGD Zaanstad. Shoppen loont dus. Hoe zit dit bij Meditel?

Bij Meditel gelden gelijke tarieven op alle 27 locaties. Er zit geen prijsverschil in de vestiging Amsterdam ten opzichte van bijvoorbeeld Rijswijk. Jaarlijks stelt Meditel de tarieven voor alle vaccinaties vast op basis van inkoopprijzen en marktwerking. Door verstandig in te kopen is Meditel in staat om scherpe tarieven voor de reisvaccinaties te kunnen hanteren. De gemiddelde prijs voor een vaccinatie bij Meditel ligt 3% lager dan de gemiddelde prijs van overige aanbieders in Nederland. Dit blijkt uit onderzoek van GSK uit juni 2019.

Meditel is transparant in de kosten die gerekend worden voor vaccinaties. Zo is er op de website een tarievenlijst beschikbaar en ontvang je bij het inplannen van een afspraak een overzicht van de geschatte kosten. Zo kom je nooit voor verrassingen te staan.

Heb je nog reisvaccinaties nodig voor de zomervakantie? Plan dan vandaag nog een afspraak in bij één van onze vestigingen.

Inschrijven

Blijft u graag op de hoogte van het laatste nieuws? *