De week van de RI&E; doet u mee?

Arbeidsrisico’s! Ieder bedrijf heeft hier mee te maken. Daarom is het belangrijk om deze risico’s in kaart te brengen. Dit kan in een Risico Inventarisatie & Evaluatie (RI&E). Eens per jaar zetten we dit thema in Nederland centraal; in de Week van de RI&E. 

Bij Meditel vinden wij het belangrijk om ook aandacht te besteden aan de Week van de RI&E, omdat het succes van organisaties begint bij het welzijn van de medewerkers. In de RI&E brengt u alle arbeidsrisico’s binnen uw bedrijf of organisatie in kaart om zo grip te krijgen op deze risico’s. Dit heeft als doel om gezondheidsklachten en ongevallen te voorkomen. Dat is ook voor uw organisatie gunstig, want het leidt namelijk niet alleen tot minder ziekteverzuim, maar bevordert ook het werkplezier en de productiviteit. De RI&E geeft u voortschrijdend inzicht in de gezondheidsrisico's van uw medewerkers en vervolgens ook handvatten om hiermee om te gaan.

Het kan lastig zijn om de gezondheidsrisico’s in kaart te brengen. Bij Meditel kunnen wij u hiermee helpen. Met het PMO kijken wij samen met u naar de gezondheid van uw medewerkers. Daarnaast kunnen wij u helpen bij het vinden van de juiste partij voor het opstellen van het RI&E.

ACTIE

Omdat de Week van de RI&E eraan komt op willen wij u iets extra’s bieden. Bij het afnemen van een groepsrapportage (bij PMO) geven wij u 10% korting*. Deze korting kunt u vanaf 25 personen afnemen, zodat wij de anonimiteit van uw werknemers kunnen waarborgen. U kunt van deze actie gebruik maken tot en met 11 juli 2022. Dit doet u door te mailen naar relatiebeheer@meditel.nl met als onderwerp 'De Week van de RI&E'. Na uw aanmelding blijft de korting geldig tot en met 31 december 2022.

Doet u ook mee? Zo zetten we samen de stap naar gezonder en veiliger werken.

 

*U kunt deze korting tot en met 11 juli 2022 opvragen!

Inschrijven

Blijft u graag op de hoogte van het laatste nieuws? *