Protocol coronavirus (COVID-19) bij Meditel

Preventieve veiligheidsmaatregelen

In verband met het coronavirus (COVID-19) heeft Meditel verschillende preventieve veiligheidsmaatregelen getroffen voor u en voor onze artsen en assistenten. Naar aanleiding van de versoepeingen van de maatregelen vanaf vrijdag 25 februari 2022 heeft Meditel de coronamaatregelen aangepast met ingang van maandag 28 februari. Meditel volgt de richtlijnen van de Nederlandse regering en het RIVM bij het maken van haar beleid.

Wij vragen u om niet naar een Meditel vestiging te komen indien u klachten heeft die passen bij Corona.

De volgende maatregelen zullen wij met ingang van 28 februari hanteren:

  • Mondkapjes zijn niet meer verplicht
    Het dragen van een mondneusmasker is niet meer verplicht voor contactberoepen en in winkels en daarom ook bij bezoek aan de Meditel vestigingen. Wij vragen u wel om rekening te houden met personeel dat het prettiger vindt om wel met een mondneusmasker te werken. Zij kunnen u verzoeken zelf ook een mondneusmasker op te zetten. Hiervoor vragen wij uw begrip en medewerking. Voor u geldt ditzelfde uiteraard. Mocht u het prettig vinden dat ons personeel een neusmondmasker opzet tijdens het bezoek, dan kunt u dit aan het begin van uw afspraak aangeven bij de arts/assistente. 
     
  • Geef elkaar de ruimte. 1,5 meter afstand blijft een veilige afstand
    Bij het bezoek aan een van onze vestigingen willen wij u vragen om rekening te houden met andere bezoekers. Geef elkaar ook nu voldoende ruimte.
    .

 

Inschrijven

Blijft u graag op de hoogte van het laatste nieuws? *