Taxipaskeuring

Op basis van medisch onderzoek wordt bepaald of de bestuurder van een taxi voldoende in staat is om zijn of haar functie uit te voeren zonder daarbij zichzelf of andere weggebruikers in gevaar te brengen. De keuring voor een taxipas wordt iedere vijf jaar herhaald.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Weet u al wat u wilt? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan. Liever advies op maat om te kijken wat bij u past? Neem dan contact met ons op.

Taxipas

Voor vervoer met auto

Om als taxichauffeur aan de slag te mogen gaan heeft de chauffeur een geldige taxipas nodig. Aan houders van de rijbewijzen voor een personenauto (rijbewijs B) kan bij het verlengen van het rijbewijs gevraagd worden om een gezondheidsverklaring (voorheen eigen verklaring). Om de gezondheidsverklaring te krijgen moeten een aantal vragen beantwoord worden en een medische keuring ondergaan worden.

Afspraak maken

voor ZZP-er of particulier

Bij Meditel is het mogelijk om op eigen gelegenheid een medische keuring of Health Check uit te laten voeren. De factuur van de keuring of Health Check wordt dan direct naar u verzonden en dient ook door u betaald te worden. Let op! Uw factuur kan later niet meer overgezet worden op naam van uw werkgever.

Inhoud van de taxipaskeuring

  • Urineonderzoek (glucose, eiwit en bloed)
  • Oog test veraf (met kaart van 5 meter afstand)
  • Gezichtsveld onderzoek
  • Bespreken van onderzoeksresultaten

 

Uw werkgever betaalt de factuur

Voor medewerkers in (vast) dienstverband

Bent u opgeroepen door uw werkgever om een keuring te ondergaan? Dan heeft uw werkgever een eigen Meditel omgeving gekregen. Maakt u via deze omgeving een afspraak, dan wordt de factuur direct naar uw werkgever verzonden en betaald. Vraag uw werkgever om toegang tot deze omgeving om een afspraak in te plannen.

Combineer uw keuringen

Het is mogelijk om de beroepskeuring te combineren andere keuringen. Het voordeel is dat medewerkers zo niet twee keer los van elkaar gekeurd hoeven worden en dit een besparing van tijd en kosten.

Onze vaccinaties, keuringen en onderzoeken worden altijd uitgevoerd door gekwalificeerde artsen

Altijd eerlijk en persoonlijk advies

Meditel werkt uitsluitend met BIG geregistreerde artsen. Hierdoor kunt u er van verzekerd zijn dat u kundig advies krijgt. En omdat geen mens hetzelfde is neemt onze arts altijd een moment om uw situatie persoonlijk te bekijken zodat u een advies op maat ontvangt.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Vraag vrijblijvend een offerte aan of stel eerst even wat vragen. Binnen 24 uur een voorstel.