Logistieke keuringen

Voor al uw personeel wat onderweg is

Medewerkers die zich met enige regelmaat of volledig op de weg bevinden dienen medisch gekeurd te worden. Tijdens de medische keuring wordt in kaart gebracht of de medewerker geschikt is om zijn of haar functie naar behoren uit te kunnen voeren.

Meditel voert de logistieke keuringen voor uw organisatie graag uit. Staat uw keuring er niet tussen? Meditel biedt ook maatoplossingen. Wij komen graag met u in gesprek.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Weet u al wat u wilt? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan. Liever advies op maat om te kijken wat bij u past? Neem dan contact met ons op.

Verschillende soorten logistieke keuringen

Bij u op locatie of op één van onze vestigingen uitgevoerd

Voor al uw personeel wat zich op de weg bevindt heeft Meditel een passende medische keuring. Ook combinaties of meerdere keuringen tegelijk zijn geen probleem bij Meditel.

24/7 afspraken beheren en overzicht
van de keuringen in ons digitale platform

Meditel beschikt over een uniek planningssysteem waar u als werkgever zelf de afspraken voor uw medewerkers in kunt beheren. Plan zelf uw medewerkers in voor een keuring of bekijk wanneer u uw medewerkers een afspraak hebben staan. Wilt u eerst zien hoe dit werkt? Vraag dan een gratis demo-account aan.

Veelgestelde vragen

Heeft u nog vragen?

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Vraag vrijblijvend een offerte aan of stel eerst even wat vragen. Binnen 24 uur een voorstel.