Werken in en met verontreinigde grond en asbest

Bescherm uw medewerkers

De bodemsaneringskeuring is het arbeidsgezondheidskundig onderzoek voor werknemers die werkzaamheden verrichten in- of met verontreinigde grond en verontreinigd (grond)water, onder andere in het kader van bodemsanering en/of in combinatie met asbest.
Bij het in dienst treden van uw medewerker is het verplicht om een bodemsaneringskeuring te ondergaan. Hierin wordt de gezondheid van de medewerker in kaart gebracht om zo vast te stellen of er eventuele gezondheidsrisico’s aanwezig zijn en of de medewerker fysiek geschikt is voor de werkzaamheden.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Weet u al wat u wilt? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan. Liever advies op maat om te kijken wat bij u past? Neem dan contact met ons op.

Welke keuring is geschikt voor uw medewerkers?

Classificaties C.R.O.W.

Meditel adviseert u hier graag in

Onder de bodemsaneringskeuringen vallen een aantal categorieën. Deze zijn gebaseerd op de werkzaamheden van uw medewerkers. Het is ook mogelijk om een bodemsaneringskeuring te combineren met andere medische keuringen zoals een asbestkeuring

Beheer de afspraken van uw medewerkers volledig digitaal in ons unieke planningssysteem

Meditel beschikt over een uniek planningssysteem waar u als werkgever zelf de afspraken voor uw medewerkers in kunt beheren. Plan zelf uw medewerkers in voor een keuring of bekijk wanneer u uw medewerkers een afspraak hebben staan. Wilt u eerst zien hoe dit werkt? Vraag dan een gratis demo-account aan.

Veelgestelde vragen

Heeft u nog vragen?

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Vraag vrijblijvend een offerte aan of stel eerst even wat vragen. Binnen 24 uur een voorstel.