Doetinchem

Meditel vestiging

Doetinchem - Meditel vestiging

Meditel bevindt zich direct naast het hoekhuis op de begane grond.

Komt u met de auto? Parkeren kan op loopafstand aan het Zaagmolenpad.

Ook met het openbaar vervoer is Meditel goed bereikbaar. Diverse bussen stoppen op ongeveer 5 minuten lopen afstand van Meditel.

Let op! In de periode januari t/m maart 2019 vinden er werkzaamheden plaats aan het Zaagmolenpad. Hierdoor kan uw reistijd langer zijn dan u gewend bent. Wij vragen u hier rekening mee te houden.

Doetinchem

Meditel vestiging

Neem vrijblijvend contact op

Nemahoweg 8
7008 AE Doetinchem

Medische keuringen gespecialiseerd en op maat

Keuringen op locatie ook mogelijk

PMO pakketten

 • PMO Gezond

  Het pakket PMO Gezond brengt de basisgezondheid van uw medewerkers in kaart. Naast een medisch onderzoek ontvangt de medewerker na afloop een rapport met de resultaten en adviezen om de gezondheid te verbeteren.

 • PMO Vitaal

  Het pakket PMO Vitaal richt zich vooral op de vitaliteit van uw medewerkers. Het is belangrijk dat uw medewerkers met een goed gevoel de werkvloer betreden en er een fijn werkklimaat heerst. In een persoonlijk rapport worden aanbevelingen gedaan, geënt op gedragsverandering.

 • PMO Executive

  Het PMO Executive pakket geeft uitgebreid inzicht in de gezondheid van uw medewerkers. Het medische onderzoek is ruim omvattend. Samen met een arts bespreekt de medewerker de uitkomst van de uitgevoerde onderzoeken en ontvangt uw medewerker een rapport met de uitslagen.

 • PMO Psycho sociale arbeidsbeleving (PSA)

  Bij dit PMO worden, naast het in kaart brengen van de algehele gezondheidstoestand, factoren meegewogen die stress kunnen veroorzaken op werk. Denk bijvoorbeeld aan overbelasting of pestgedrag. Uit een gerichte  vragenmodule worden signalen geconstateerd en tijdens het PMO wordt iets verder verdiept in de gegeven antwoorden.

 • PMO Kantoor

  Het pakket PMO Kantoor richt zich voornamelijk op medewerkers die op kantoor werkzaam zijn. Er zijn diverse extra's opgenomen in het onderzoek zoals een beeldschermonderzoek voor de ogen.

 • PMO Fysieke beroepen

  Het pakket PMO Fysieke beroepen is geschikt voor medewerkers met fysieke beroepen en zich voornamelijk op de werkvloer bevinden. Extra nadruk ligt bij dit PMO op de fysieke gesteldheid van de medewerker.

 • Health Check 40-

  Een beknopt onderzoek met metingen en gerichte aanbevelingen. Een Health Check kan als alternatief worden ingezet voor de meer uitgebreide PMO’s. Door middel van een aantal relatief eenvoudige metingen krijgt de medewerker inzicht in de gezondheidsstatus ten aanzien van enkele gezondheidsterreinen. 

 • Health Check 40+

  Een Health Check kan als alternatief worden ingezet voor de meer uitgebreide PMO’s. Door middel van een aantal relatief eenvoudige metingen krijgt de medewerker inzicht in de gezondheidsstatus ten aanzien van enkele gezondheidsterreinen, zoals mogelijke long- en hartaandoeningen.