Werkgever - Over Meditel

 


Preventief Medische Onderzoeken (PMO)

 

Meditel verricht Preventief Medische Onderzoeken (PMO) volgens de eisen van de arbowet.

Hierdoor voldoet u als werkgever aan de wettelijke plicht om uw werknemers een periodiek medisch onderzoek aan te bieden.

Centraal in het PMO staat het voorkomen van arbeidsgerelateerde aandoeningen en hart- en vaatziekten. Lees meer...


Wettelijke keuringen

 

Meditel verricht diverse wettelijk verplichte keuringen.

Afhankelijk van de functie is een werknemer periodiek verplicht een medische keuring te ondergaan, anders kan en mag de medewerker (bepaalde) werkzaamheden niet uitvoeren. Lees meer…


Vervolgstappen

 

Als dat nodig is, verwijst Meditel direct door naar de huisarts of specialist. Ook kan verwezen worden naar hulp om de gezondheid te verbeteren.. Lees meer…


 

Griepvaccinaties

 

Een vaccinatie biedt een grote mate van bescherming, maar geen 100%. Er blijft een kleine kans bestaan dat iemand de "echte griep" (de zogenaamde influenza) en de complicaties ervan toch krijgt. Mocht dit gebeuren dan zijn de duur en de ernst ervan echter beduidend minder. Lees meer...


Beroepsvaccinaties

 

Meditel kan ook voor uw organisatie de beroepsvaccinatie verzorgen. Wij hebben jarenlange ervaring in het organiseren en uitvoeren van beroepsvaccinaties.

 

Afhankelijk van de functie kunnen wij u een passend advies geven over welke vaccinaties voor uw organisatie geadviseerd worden. Lees meer

 

Wilt u nadere informatie, neem dan direct contact op met Hans van der Krans 06-53413631 of mail naar Beroepsvaccinaties.

 

  

Contact

 

Wilt u meteen een medisch onderzoek of medische keuring aanvragen voor u zelf en / of medewerkers van uw organisatie?

Maak dan een vrijblijvende afspraak en neem contact op met een van de collega’s van de Afdeling Commercie: 0900-2021040 of mail naar werkgevers@meditel.nl.

 


 

 

Waarom Meditel?

 

Meditel is sinds 1987 gespecialiseerd in zowel preventief als gericht medisch onderzoek. Vanuit 35 vestigingen in het land voert Meditel inmiddels jaarlijks meer dan veertigduizend medische keuringen en risico- en claimbeoordelingen uit. Daarnaast ontvangen ook nog eens 70.000 (vakantie)reizigers advies en vaccinaties. Meditel kan door middel van de inzet van een mobiele unit, ook keuren op locatie.

 

De professionaliteit van Meditel:

 

  • Specialist op het gebied van medische keuringen en onderzoeken;
  • Mogelijkheid tot online inplannen (24 uur per dag, 7 dagen per week) via www.mediteldirect.nl;
  • Centraal Afspraken Bureau voor particulieren;
  • Vaste contactpersonen voor werkgevers;
  • Landelijk netwerk van keuringslocaties;
  • Eigen BIG-geregistreerde medici in dienst.

 

Wilt u meer weten over onze dienstverlening voor werkgevers?

Maak dan een vrijblijvende afspraak en neem contact op met een van de collega’s van de Afdeling Commercie: 0900-2021040 of mail naar werkgevers@meditel.nl.