Waarom thuis vaccineren geen succes is - Over Meditel

Waarom thuis vaccineren geen succes is


Het klinkt zo aantrekkelijk: vlak voor u op vakantie gaat even een afspraak inplannen om thuis uw reisvaccinaties te krijgen. Iedereen heeft tenslotte tijd te kort voordat de vakantie aanbreekt. Maar is het wel echt zo voordelig om je thuis te laten vaccineren?  Of is het toch beter om even de moeite te nemen om zelf naar een vestiging van Meditel te gaan?

 

Het lijkt gunstig: ik plan even een afspraak in wanneer ik op werk ben. Dan komt er iemand langs om de vaccinaties te zetten en klaar! Maar de werkelijkheid is dat er een tijdsindicatie van ruim drie uur wordt geboden. In deze periode kan er dus ieder moment iemand langskomen voor uw vaccinaties. Bij Meditel neemt een afspraak nog geen half uur in beslag. U heeft een afspraak op een vastgesteld tijdstip en staat maximaal een half uur later weer buiten.

 

Daarbij heeft Meditel ook diverse producten die te koop zijn in de webshop op voorraad staan. Gaat u bijvoorbeeld de jungle in, dan is het mogelijk om direct een goede voorraad DEET aan te schaffen. Dit scheelt u uiteraard weer tijd.Daarnaast is Meditel onderaan de streep ook nog eens goedkoper dan vele aanbieders van thuisvaccinaties. U kunt de kosten voor uw afspraak vooraf vergelijken met de verschillende aanbieders. Wilt u dus voordeliger uit zijn in uw portemonnee, tijd en reisadvies maak dan een afspraak bij een van de vestigingen van Meditel. Met Meditel gaat u gezond op reis en komt u gezond weer thuis.