Keuringen - Over Meditel

CBR, Taxipas en vrijwillige brandweer


Wilt u een rijbewijskeuring (CBR), Taxipas-keuring of een keuring voor de vrijwillige brandweer? Maak hier online een afspraak.  Maak afspraak »


Arbouwkeuringen

U werkt in de bouw en wilt een afspraak maken voor uw PAGO-keuring? Klik dan op meditel.nl/arbouwkeuring. Heeft u al een afspraak gemaakt? Dan kunt u hier beginnen met uw vragenlijst op meditel.nl/arbouwvragenlijst

 

Download hier de brochure PAGO »


PMO's en wettelijke keuringen

Meditel zorgt voor uw wettelijke keuringen (geschiktheidsverklaringen) en PMO’s (preventieve onderzoeken). Meer informatie vindt u hier. Lees meer »


Verzekeringen

Bent u verzekeraar, en bent u geinteresseerd in keuringen ten behoeve van uw klanten, ga dan naar deze pagina. Lees meer »


Waarom Meditel?

 

Meditel is sinds 1987 gespecialiseerd in zowel preventief als gericht medisch onderzoek. Vanuit 35 vestigingen in het land voert Meditel inmiddels jaarlijks meer dan veertigduizend medische keuringen en risico- en claimbeoordelingen uit. Daarnaast ontvangen ook nog eens 70.000 (vakantie)reizigers advies en vaccinaties. Meditel kan door middel van de inzet van een mobiele unit, ook keuren op locatie.